Despre noi
Vizual Total
Vizual Extra Zi+Noapte

Despre noi

Queisser Pharma a inteles ca sanatatea noastra este cea mai valoroasa posesie si ca este foarte important sa avem grija de ea. Cu produse pe baza de componente naturale, vitamine, minerale si micro-elemente, Doppelherz are o contributie importanta in preventia simptomelor deficitare si mentinerea starii de sanatate a organismului.

Munca noastra este complet orientata spre promovarea si mentinerea bunei sanatati. De aceea, toate produsele noastre, fie ca vorbim de medicamente, produse medicinale, suplimente alimentare, alimente sau cosmetice, se ridica la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Queisser Pharma acorda o mare importanta produselor sale. Pe langa cerintele pentru produsele farmaceutice germane, adaugam propriile noastre cerinte la standardele de calitate catre care suntem inclinati ca si producatori de marca pentru produse de inalta calitate.

Produsele Doppelherz sunt supuse in permanenta unui control de calitate prin intregul proces de productie. Fiecare produs este aprobat pentru livrare si vanzare doar dupa ce trece de toate testele de standard a calitatii.

In plus, un subiect important pentru noi il constituie dialogul permanent cu consumatorii. Suntem angajati in a lua in considerare toate sugestiile venite de la acestia si sa le incorporam direct in dezvoltarea noilor produse sau in optimizarea/imbunatatirea celor existente. Doar actionand in acest mod suntem capabili in a raspunde in mod optim si de a gasi solutiile eficiente.

Inainte >>

Un proiect sustinut de: